L’Associació Fotogràfica de la Garriga és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat la promoció de la fotografia en tots els seus àmbits.

Per aconseguir aquestes finalitats, fomentem la unió dels associats per a l’intercanvi d’experiències, unificar criteris i actuacions. És per això que, periòdicament, organitzem diverses activitats:

  • Reunions setmanals entre els associats
  • Sortides fotogràfiques
  • Cursos i tallers de tècnica fotogràfica
  • Concursos fotogràfics
  • Xerrades, seminaris i conferències

La nostra Associació és una entitat oberta a tothom que vulgui formar-ne part, amb l’únic requisit de tenir més de 14 anys.

Si encara no formeu part de la nostra gran família, no ho dubteu! Ompliu el nostre formulari de registre i comenceu a compartir la vostra afició amb la resta de socis.

Orgànicament, l’Associació es regeix per l’Assemblea General, que està formada per tots els socis, i per la Junta Directiva com a òrgan executiu, la qual és triada per la mateixa Assemblea General.

Actualment, la Junta Directiva de l’Associació està formada per:

President:
Albert Mayol Faura

Secretària:
Mercè Mayol Faura
Vocals:
Josep Maria Molist i Vilanova
Jose D. Fernández Lozano
Juan Tejero Gómez
Jesús Galceran Sáez

ON ENS PODEU TROBAR?

A causa de les restriccions imposades per la COVID-19, totes les activitats de l’Associació han quedat suspeses fins a nou avís.

Tan aviat com ens sigui possible, les reprendrem. Especialment les trobades setmanals que fèiem entre els associats tots els divendres al vespre a les instal·lacions de Can Raspall.

Si us agrada la fotografia i voleu passar una bona estona xerrant del tema amb altra gent com vosaltres, animeu-vos i veniu a conèixer-nos.

Can Raspall
Carrer dels Banys, 40
08530 La Garriga (Vallès Oriental)