L’Associació Fotogràfica La Garriga és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat la promoció de la fotografia en tots els seus àmbits.

Per aconseguir aquestes finalitats, fomentem la unió dels associats per a l’intercanvi d’experiències, unificar criteris i actuacions. És per això que, periòdicament, organitzem diverses activitats:

  • Reunions setmanals entre els associats
  • Sortides fotogràfiques
  • Cursos i tallers de tècnica fotogràfica
  • Concursos fotogràfics
  • Xerrades, seminaris i conferències

La nostra Associació és una entitat oberta a tothom que vulgui formar-ne part, amb l’únic requisit de tenir més de 14 anys.

Si encara no formeu part de la nostra gran família, no ho dubteu! Ompliu el nostre formulari de registre i comenceu a compartir la vostra afició amb la resta de socis.

Orgànicament, l’Associació es regeix per l’Assemblea General, que està formada per tots els socis, i per la Junta Directiva com a òrgan executiu, la qual és triada per la mateixa Assemblea General.

Actualment, la Junta Directiva de l’Associació està formada per:

President:
Albert Mayol Faura

Secretària:
Mercè Mayol Faura
Vocals:
Josep Maria Molist i Vilanova
Jose D. Fernández Lozano
Juan Tejero Gómez
Jesús Galceran Sáez

ON ENS PODEU TROBAR?

Tots els associats i amics ens reunim cada divendres a partir de les 21:30 h per parlar de fotografia en general i de l’Associació en particular.

Si us agrada la fotografia i voleu passar una bona estona xerrant del tema amb altra gent com vosaltres, animeu-vos i veniu a conèixer-nos.

ATENCIÓ: hem traslladat el local de l’Associació. Ara ens podeu trobar a:

Associació Fotogràfica La Garriga
Edifici de l’Ajuntament
Plaça de l’Església, 2 – 4a Planta (entrada per la porta de la Policia Municipal)
08530 La Garriga (Vallès Oriental)