AFCF

De sempre que recordi, m’he fitxat molt en la fotografia, des de ben petita m’agradava molt, dibuixar i veure cinema, les imatges sempre m’han captivat molt. Entro al món de la fotografia, potser, una mica gran, però amb moltes ganes, d’això ja fa vint anys, i segueixo amb la mateixa il·lusió.

La fotografia, la gaudeixo tres vegades, quan sortim amb els companys a fer fotos als llocs que triem i que siguin interessants fotogràficament, quan les veig a la pantalla de l’ordinador i em poso a treballar-les, i al final quan les comparteixo amb els altres companys de l’associació o les veig impreses en paper.

També voldria dir que, mirant a través de l’objectiu de la màquina, component, mirant formes, línies, perspectives, … he descobert l’arquitectura moderna, fins al punt que s’ha convertit en una de les meves passions. Es descobreixen, moltes més coses mirant a través del visor de la màquina, que a simple vista, fins al punt d’enganxar.

Una altra gran “descoberta” gràcies a la fotografia, és la flora silvestre, exactament, les Orquídies Silvestres, aquesta descoberta m’ha portat a fotografiar moltes plantes, fotografies amb les quals he muntat la meva segona exposició al Centre Excursionista Garriguenc, amb el títol «De L’Afició a la Passió».