Dins d’una família de molts germans, els més grans es feien càrrec dels petits, en tenia un que ens portàvem 10 anys, i que li agradava molt la fotografia, em va regalar la meva primera màquina fotogràfica, de la casa Halina, una càmera de cartutx, amb la que vaig començar a agafar afició a la fotografia.

Amb el meu pare vaig fer la primera enciclopèdia fotogràfica, “Fotografia práctica”, en fascicles i enquadernats més tard, l’any 1979.

I poc a poc, vaig anar-me cultivant, fins a tenir la meva primera Reflex una Yashica FX-3 super 2000, càmera que encara avui conservo.

Em donava compte que el fet de fer fotos conservava vives les persones i més tard, quan alguns marxaven sempre quedava la il·lusió de que encara eren allà.

Ja de gran, a la Garriga, vaig començar a fotografiar el meu fill quan jugava a futbol, bé a ell i a tots els seus companys.

També he fet fotos als esdeveniment de l’escola del meu fill, com festes final de curs, carnestoltes, i altres celebracions. Sempre m’ha agradat dur la càmera sobre, per poder captar moments o indrets que em criden l’atenció. Gaudeixo de la fotografia, tant en el moment de fer-la com en el moment de veure el resultat, intentant sempre millorar.

Vull aconseguir fer fotografies que parlin per si soles, i crec que he trobat el lloc adient.